Wat is een Cyclopaton ook alweer? 

De cyclopaton is een uniek en spectaculair evenement van en voor Loopgroep Waalre waarbij een mountainbiker en een loper een koppel vormen.
Het koppel legt om de beurt een ronde af als in een estafette race: de loper rent een ronde van ongeveer 1 kilometer en tikt in de wisselzone zijn/haar mountainbiker aan die vervolgens een ronde van ongeveer 2 kilometer fietst. Dit herhaalt zich 5 keer. Het koppel dat als snelste de rondes heeft volbracht, is de winnaar.

Inschrijven: Bij de inschrijving kan je aangeven of je een gemiddelde loper of mountainbiker bent of een snellere. Leden van Loopgroep Waalre kunnen zich opgeven als loper of als fietser. De mountainbikers zijn veelal gasten uit de eigen kennissen- of familiekring van de lopers. De organisatie stelt na inschrijving de koppels samen en probeert tot evenwichtige teams te komen (een sterke mountainbiker met een minder sterke loper en andersom) om zo een spannende strijd tegemoet te kunnen zien. Inschrijven kan tot en met maandag 21 mei 2018

Tijdschema:
De Teun Velter cyclopaton staat gepland op zaterdag 26 mei 2018. De start is om 11:00 uur in het bos achter het Brabants Genot (Bij het Vlasrootven).
De startnummers kunnen afgehaald worden vanaf 9.45 bij het Brabants Genot.
Doe mee, schrijf je in en geniet van het meest spannende evenement van onze Loopgroep in de bossen van Waalre met de ‘derde helft’ op het terras van het Brabants Genot!

Sportieve groeten,

Monica Sondervan en Ron Veenhof (namens het cyclopaton-team.)

Hieronder kun je rechtstreeks naar het inschrijfformulier.

Inschrijven Cyclopaton 2018