Beste hardlopers,
In het lopertje van juli staat uitgelegd wat de Conconitest is en wordt aangeboden om zelf deze test te doen. We hebben nog plaatsen beschikbaar en bij deze de oproep om je alsnog op te geven.
In het kort is een Conconi test een proef om te bepalen waar voor jou persoonlijk het punt in je hartslag zit waar je hart een verdere inspaning eigenlijk niet meer bij kan houden. Als je loopt met een hartslagmeter kun je hier dan dus bewust onderblijven, of juist even overheen gaan.
Tijdens de test loop je dan ook met een hartslagmeter en zal je gevraagd worden steeds sneller te gaan lopen. Voor een hartslagmeter wordt gezorgd, neem je normale loopspullen mee.
De test wordt afgenomen bij AV-Weert, in Weert en kost 10 Euro pp. Je krijgt hiervoor een blaadje met jouw Conconi grafiek.
We verzamelen om 19.00 op het parkeerterein tegenover de ingang van vv DSV Aalst tegenover Sophiastraat huisnummer 9. Om 20h willen we met de test starten.
Op dinsdag 19 september gaat er na de training een lezing volgen waarin meer wordt uitgelegd over het lopen “op hartslag”. Hier komt nog nadere informatie over.
Opgeven per E-mail: Arjen@dse.nl
Voor vervoer naar AV Weert wordt gezorgd.

 

Met vriendelijke groet, Arjen Verhiel
06 12 11 8509