Ook dit jaar organiseerde de DOLgroep  de jaarlijkse Fakkelloop. Deze geweldige happening vond plaats op dinsdag 13 december bij Herberg “t Loon”.
Ondanks dat we 8 deelnemers minder mochten verwelkomen dan in 2015 waren we met 56 wandelaars en hardlopers toch wel goed tevreden. Natuurlijk hadden we dit jaar met enkele hardnekkige blessure gevallen te maken, een duidelijke reden waarom er 14 (!) minder deelnemers waren aan de uur-wedstrijd. Ook bleken een aantal “vaste” deelnemers dit jaar niet te hebben ingeschreven.

Na afloop hebben we de traditionele Glühwein of een kop warme chocolade mogen genieten en bleek het bestuur van de DOL-groep voor allen ook nog twee consumptiebonnen te hebben geregeld met het Bestuur. Hierdoor bleef het tot ver na 22:00 uur gezellig in Herbergh ’t Loon.
Veel deelnemers waren benieuwd naar de uitslagen van de wedstrijden, hieronder vindt je de lijsten zoals die door de betrouwbare jury zijn opgesteld. Opvallend dat dit keer de dames beduidend beter waren in de voorspelling van hun eind-afstand dan de heren, die zo nodig weer hun geldingsdrang wilden botvieren.

Voor de uitslag volg de link: Uitslagen

Ook volgend jaar rekenen we weer op een fijne en vooral sportieve uitdaging.

De DOL groep