Ook dit jaar organiseert de DOLgroep  de jaarlijkse Fakkelloop. Deze geweldige happening vindt plaats op dinsdag

12 december bij Herberg ’t Loon.

De Fakkelloop van vanavond gaat door. Echter als gevolg van de slechte weersomstandigheden van de afgelopen dagen is de gemeente niet in staat geweest het parcours  te egaliseren.  Het parcours  vertoont vele gaten met water en modder en is op sommige plaatsen door sneeuwresten nog glad.  Hardlopen is hierdoor onverantwoord.  Wij adviseren de hardlopers dan ook te wandelen. Zorg  dat je hiervoor gepaste schoenen en kleding draagt. Wij zullen zorgen voor een sfeerrijk parcours en hopen, ondanks deze aanpassing van de opzet van de Fakkelloop, op uw deelname. Ook het gezellig samenzijn na afloop gaat door .

Deze loop is voor  zowel hardlopers als wandelaars.  De start van de uurloop is om 19.00 uur. De halfuurloop begint om 19.30 uur.  Na afloop is er  een gezellig samenzijn bij Herberg t Loon.  Een ideale gelegenheid om samen met je loopmaten of wandelaars je sportieve prestaties van 2017, onder het genot van een drankje,  nog eens te bespreken.

De normale dinsdagavond training vervalt.

Inschrijven voor deze  loop  kan door een bericht te sturen naar dit adres.
Geef daarbij op of je deelneemt aan de uurloop,  de halfuurloop of wandelaar bent. Geef ook de afstand op die je verwacht te lopen/wandelen.
Inschrijven kan ook nog  op de dag zelf vanaf 18.15 uur in Herberg ’t Loon. Maak het de organisatie en jezelf makkelijk en geef je  bij voorkeur per email op !

De heren kunnen zich omkleden bij Toine en Nicole Lavrijssen (in de garage), de dames kunnen terecht bij de fam. Snep (de buren van Toine en Nicole). Kom bij voorkeur op de fiets. Parkeren kan op de parkeerplaats bij de Herberg of op het plein. De Kerst-fakkelloop is alleen voor leden en sponsoren van LG Waalre. Er zijn geen kosten aan verbonden.  Na afloop worden de deelnemers uitgenodigd in de Herberg om na te genieten met onder meer een warme chocomel of een glas glühwein. Bij binnenkomst worden consumptiebonnen verstrekt.

Ben je geblesseerd en wil je toch aanwezig zijn bij deze Fakkelloop. Dat kan, help ons dan met de organisatie. We hebben nog enkele mensen nodig voor de jury.

Namens de DOL-groep,
Ad van Hooft