Ook dit jaar organiseert de DOL-groep  de jaarlijkse Fakkelloop. Deze geweldige happening vindt plaats op dinsdag 10 december bij Herberg t Loon in Waalre dorp. 

De Fakkelloop is voor  hardlopers én wandelaars. De start van de uurloop is om 19.00 uur. De halfuurloop begint om 19.30 uur.  Na afloop is er  een gezellig samenzijn bij Herberg t Loon.  Een ideale gelegenheid om samen met je loopmaten of wandelaars je sportieve prestaties van 2019, onder het genot van een drankje,  nog eens te bespreken.  De normale dinsdagavond training vervalt.

Inschrijven voor deze  loop  kan door te antwoorden op advanhooft@live.nl
Geef daarbij op of je deelneemt aan de uurloop, halfuurloop of dat je wandelaar bent. Geef ook de afstand op die je verwacht te lopen/wandelen.  Inschrijven kan ook nog  op de dag zelf vanaf 18.15 uur in Herberg ’t Loon. Maak het de organisatie en jezelf makkelijk en geef je  bij voorkeur per email op vóór 10 december !

De heren kunnen zich omkleden bij Toine en Nicole Lavrijssen (in de garage), de dames kunnen terecht bij de fam. Snep (de buren van Toine en Nicole). Kom bij voorkeur op de fiets. Parkeren kan op de parkeerplaats bij de Herberg of op het plein. De Kerst-fakkelloop is alleen voor leden en sponsoren. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop worden de deelnemers uitgenodigd in de Herberg om na te genieten met onder meer een warme chocomel of een glas glühwein. Bij binnenkomst worden consumptiebonnen verstrekt.

Ben je geblesseerd en wil je toch aanwezig zijn bij deze Fakkelloop. Dat kan, help ons dan met de organisatie. We hebben nog enkele mensen nodig voor de jury.

de DOL groep