In het trainersoverleg vorige week hebben we afgesproken om in het voorjaar een gezamenlijke halve marathon te plannen en hier in het trainingsschema rekening mee te houden. En de gezamenlijke voorjaarsmarathon, voor ieder wat wils, wordt:

De Drunense Duinenloop
Er wordt al een tijdje tussen de trainers onderling gesproken om een gezamenlijke halve marathon te plannen in het voorjaar. Gezellig met een grote groep naar één van de vele mooie halve marathons in onze regio, zodat we in het voorjaar ook voor een gezamenlijk doel kunnen trainen.
De keuze is gevallen op De Drunense Duinenloop op 18 maart 2018 (https://www.drunenseduinenloop.nl/). In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden gaat deze halve marathon niet over de duinen, maar over de verharde fietspaden door het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Naast de halve marathon is er ook een 5 en 10 km wedstrijd, die door het buitengebied van Drunen gaan.
Voor een optimale voorbereiding zal het trainingsschema rekening houden met deze halve marathon, zodat we voldoende kilometers in de benen hebben.

Samenvattend

  • Wie : Allemaal
  • Wat : Drunense Duinenloop (5, 10 of 21.1km)
  • Waar : Partycentrum Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73, 5152 LZ, Drunen
  • Wanneer : 18 maart 2018, Start: 5 km – 11:45 h, 10 km – 11:55 h en 21.1km – 13:30h
  • Hoe: Laten we zoveel mogelijk elkaar op de hoogte houden wie er gaat, zodat we kunnen carpoolen.

(André Engelen, namens alle trainers)