_MG_3054Voorzitter Henk de Vrind hield op dinsdag 1 maart in het Klooster zijn “maiden-speech” als de nieuwe voorzitter van LG Waalre.

Uiteraard sprak hij zijn enorme waardering uit voor Piet van Erp en bedankte hij Ton Schaffer voor zijn uitstekende waarnemerschap gedurende 2015.

Naast de vaste onderwerpen waren er nog enkele belangrijke momenten in deze vergadering._MG_3112
Er werd afscheid genomen van Nelleke van Marrewijk, die verhuisd is naar Zuid Holland en van Mak Ponjée waardoor we 2 belangrijk
e trainsters kwijt raakten. Zij werden namens de leden hartelijk bedankt voor hun inzet. André Engelen kon overigens gelijk 2 nieuwe trainers introduceren, zijnde Rien Slokkers en Werner Dijkgraaf.

 

Ton Schaffer kon melden dat er een gezonde groei zit in het aantal leden dat wekelijks wandelt en onverbeterbaar was ook dit jaar weer de verantwoording door het bestuur van de DOL groep. _MG_3132

Henk de Vrind kon vervolgens de naam bekend maken van de nieuwe hoofdsponsor zijnde Fysiotherapie-praktijk Knegt en Bungelaar, die maar meteen een contract voor 3 jaar heeft aangegaan met ons. Daar spreekt vertrouwen uit. Hierdoor kunnen we ons binnen enkele maanden nieuwe wedstrijdkleding aanmeten.

Ook introduceerde de webmaster deze nieuwe site voor de loopgroep waarbij de dank ook uitgaat naar het bureau “Helden van de Buurt” uit Veldhoven. Mede-ontwerper Bouke Kremers lichtte toe waarom de site zo is opgezet.
Zoals eerder gemeld werd de Piet van Erp wisseltrofee dit jaar toegekend aan trainer Peer van de Wiel.
Het was een lange, maar goede vergadering die vertrouwen in de komende jaren met zich heeft meegebracht.
De notulen zullen beschikbaar komen zodra secretaris Hans Harlé deze gereed heeft voor publicatie.