In het weekend van 2 en 3 juni 2018 wordt op de Kempen Campus in Veldhoven voor de vierde keer de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Een wandelevenement van 24 uur op de atletiekbaan (van GVAC), waarmee geld wordt ingezameld voor het KWF Kankerbestrijding.

De start is zaterdag 2 juni om 14.00 uur en het einde op zondag 3 juni om 14.00 uur.
Deelnemende teams lopen al die tijd over het parcours (wandelen, niet hardlopen), waarbij de teamleden elkaar naar eigen inzicht afwisselen. Het maakt niet uit hoeveel leden van een team aan het lopen zijn en hoe lang ze dat doen, zolang maar altijd minstens één persoon per team op de baan loopt.

Op zondag is er een KinderSamenLoop van 24 minuten. De afsluiting op zondag is een speciale ceremonie, waarbij de opbrengst voor KWF Kankerbestrijding bekend wordt gemaakt.

Ook dit jaar heeft Loopgroep Waalre weer een team ingeschreven, en daarvoor zijn we op zoek naar deelnemers. We nodigen dan ook alle leden van Loopgroep Waalre, zowel wandelaars als hardlopers, uit om mee te lopen. De inschrijfkosten bedragen € 15 per persoon, wat dus ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.
Aanmelden kan bij onze teamcaptains Mientje Spijkerman en Marianne van den Boogaard. Bij voorkeur via een mail naar Mientje: paulspijkerman@hetnet.nl.

Binnenkort zijn bij Marianne en Mientje ook kaarsenzakken te koop. De zakken kun je naar eigen inzicht voorzien van een persoonlijke boodschap, bijvoorbeeld om een verloren naaste te herdenken. Met een kaars erin worden de zakken langs de baan gezet. Zaterdagavond om 23.00 uur worden de kaarsen aangestoken tijdens de kaarsenceremonie, waarna de zakken met de kaarsen de hele nacht een sfeervol decor vormen. De zakken kosten € 5 per stuk.
Help ons om KWF Kankerbestrijding te ondersteunen en loop op 2 en/of 3 juni met ons mee in de Samenloop voor Hoop in Veldhoven. Geniet van de speciale sfeer en draag bij aan dit uitgesproken goede doel.