Komende maandag 26 november hebben we weer onze jaarlijkse thema-avond in de zaal van de Wolderse Wever op de Markt. Het programma is afgestemd op zowel hardlopers als wandelaars en ziet er als volgt uit:
19.30 u:           Zaal open; ontvangst met koffie en thee.
20.00 u:           Voetblessures herkennen en schoenen kiezen;
Voor de pauze legt (Sport) podotherapeute Nicole Couteaux ons uit hoe bij het lopen je voeten belast worden, en hoe je voetblessures in een vroeg stadium herkent en dan het beste kunt tegengaan. Verder gaat ze in op de aanschaf van nieuwe hardloop- of wandelschoenen: wanneer is het tijd daarvoor en hoe kies je de juiste?

Pauze
             Met rondje van de loopgroep.

Na de pauze:   Gelukkig en gezond ouder worden;
Willem Brouwers van Knegt & Bungelaar vertelt ons wat we kunnen doen om op latere leeftijd zo weinig mogelijk kans te maken op chronische ziektes en andere aandoeningen. Waarom worden de bewoners van “blue zones” zo oud in een goede conditie? En welke rol spelen stress, calorieën en je sociale omgeving?

De toegang is vrij voor alle loopgroepleden en je kunt naar hartenlust vragen stellen. Laat je grondig bijpraten over twee actuele onderwerpen waarmee je veel te maken hebt!