Ronde van Waalre 2021

Door de afgelasting van het jaar 2020 is het nog een groot aantal dagen wachten, maar dan is weer een Ronde van Waalre, nl. op 11 september 2021. Houdt onze website en onze FB pagina goed in de gaten.

U wacht nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inschrijving Ronde van Waalre 2020

Na een weer zeer geslaagde 2019-editie van de Ronde van Waalre hoopten we nog veel meer sporters te mogen verwelkomen op 12 september 2020. Deze datum was nog even onder voorbehoud.

In verband met de maatregelen van de overheid tegen het Covid 19 virus (Corona) hebben de organisatie van de Ronde van Waalre alsmede het bestuur van de loopgroep helaas moeten besluiten om de Ronde voor 2020 te moeten doorschuiven naar 2021. Inmiddels zijn alle betrokken partijen zo goed als mogelijk op de hoogte gebracht en konden wij best veel begrip ontmoeten voor ons besluit.

Ronde van Waalre

De Ronde van Waalre wordt elke 2e zaterdag(avond) van september gehouden in Waalre dorp.
In 2020 vindt het evenement dus helaas niet plaats

We starten mini-loop, bedoeld voor kinderen uit de groepen 1 t/m 4 van de basisschool, gevolgd door de jeugdloop die bedoeld is voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool. Voor de volwassenen is er om 18:00 uur de wedstrijd over 5, 10 of 15 km.

De wedstrijd start en eindigt op de Markt in Waalre dorp en voert u door de bebouwde kom en door het prachtige, deels beschermde, akker- en boslandschap. Waalre staat niet voor niets bekend als een buitengewoon groene gemeente. Het is vrijwel altijd mooi najaarsweer en de wedstrijdorganisatie staat na 20 jaar inmiddels als een huis.

 

Uitslagen Ronde van Waalre 2019
Voor de uitslag kun je hier klikken

Foto’s nog eens terugkijken?

Op 7 september 2019 werden de foto’s gemaakt Geertje van Son van fotoclub Aalst-Waalre en door Hans van Beusekom en Leo Peters van Fotoclub Lamina uit Dommelen en we mochten een bijdrage ontvangen van B. Kersten. Enkele andere foto’s kwamen van leden van de loopgroep zelf

Voor de foto’s  druk op de knop hieronder.

Uitslagen The Kids Company jeugdloop en mini-run 2019

1e plaats St. Christoffel (+17 %)
2e plaats De Meent (+ 1,9 % %)
3e plaats De Wilderen (- 0,8%)
4e plaats Openbare School Ekenrooi (-9,3 %)
5e plaats De Drijfveer (-12,9 %)

Naast een mooie medaille én limonade voor alle kinderen na afloop hebben de scholen ieder een prachtige bokaal in ontvangst mogen nemen. Met ruim 360 basisschoolkinderen uit de gemeente Waalre en nog meer deelnemertjes uit andere gemeenten zijn wij zeer tevreden met The Kids Company jeugdloop en de mini-run.

Het parcours

Voor het te lopen parcours van 5 km je één, twee of drie keer kunt lopen (Resp. 5, 10 of 15 km).
Het is volop genieten met een wel zeer afwisselend landschap waar u door loopt.

Parcours zichtbaar maken, klik hier

Voor het te lopen parcours van 5 km je één, twee of drie keer kunt lopen (Resp. 5, 10 of 15 km).
Het is volop genieten met een wel zeer afwisselend landschap waar u door loopt. Dit jaar hebben we op de fiets het parcours maar eens gefilmd als amateur. Wil je dit bekijken klik dan maar eens op dit filmpje Film Parcours

hardlopen: 040-2217471 

wandelen: 040-2215342