Op zaterdag 18 mei vindt weer de Teun Velter Cyclopaton plaats in de bossen ten Oosten van het Brabants Genot. We houden deze jaarlijkse wedstrijd ter nagedachtenis van de veel te vroeg overleden Teun Velter, lid van onze club en fervent deelnemer in de Cyclopaton.

Wat is het?

De Cyclopaton is een uniek en spectaculair evenement van Loopgroep Waalre waarbij een mountainbiker/veldrijder en een loper een koppel vormen. De koppels worden gevormd per loting. Het koppel legt om de beurt een ronde af als in een estafette race; de loper rent een ronde van ongeveer 1 kilometer en tikt in de wisselzone zijn/haar mountainbiker/veldrijder aan die vervolgens een ronde van ongeveer 2 kilometer fietst. Dit herhaalt zich 5 keer. Het koppel dat als snelste de rondes heeft volbracht, is de winnaar.

Inschrijven:
Bij inschrijving wordt er geloot bij welke loper of mountainbiker/veldrijder je ingedeeld bent.

Leden van Loopgroep Waalre zijn de lopers. We nodigen mountainbikers uit als gasten om te fietsen. Maar wil je als lid van LGW een keer fietsen, dan kan je dat ook aangeven. Inschrijven kan tot zaterdag 11 mei 2019 en is gratis!

Tijdschema:
De Teun Velter Cyclopaton staat gepland op zaterdag 18 mei 2019.
De start is om 11:00 uur in het bos achter het Brabants Genot (Bij het groot Vlasrootven). De startnummers kunnen afgehaald worden vanaf 9.45 bij het Brabants Genot te Waalre.

Doe mee, schrijf je in en geniet van het meest spannende evenement van onze Loopgroep in de bossen van Waalre met de ‘derde helft’ op het terras van het Brabants Genot! En daarbij ook nog eens mooie prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats!

Sportieve groet, het cyclopaton team.

Inschrijfformulier cyclopaton 18 mei 2019

Naam:                         ..………………………………………….

Email-Adres:              .……………………………………………

Telefoonnummer:       ……………………………………………

O ik ben mountainbiker

O ik ben loper

Inleveren vóór 11 mei 2019 bij Ron Veenhof, Loopgroep Waalre,

veenhof.velden@gmail.com