Beste leden, 

Nadat vorig jaar het champagne-ontbijt zo goed ontvangen was, hebben we besloten dit terug te laten keren als opening van het zomerseizoen. Dus noteer in je agenda, zondag 10 april en meld je snel aan! Het aantal aanmeldingen kan nog stijgen dus meldt je aan vóór 3 april a.s. 
We starten weer op tijd, zodat we om 9.30 uur kunnen aanschuiven aan een heerlijk champagne-ontbijt. Dit vindt wederom plaats bij De Hut van Mie Pils. 
Er zijn weer 3 routes die je vooraf aan het ontbijt kunt wandelen of hardlopen. En mocht je geblesseerd zijn of niet zo vroeg je bed uit kunnen, dan ben je alsnog van harte welkom. Maar zorg dan wel dat je om 9.30 uur aanwezig bent.
Het ontbijt is alleen bedoeld voor leden en voor iedereen gratis! Dus mocht je dit niet willen missen, meld je dan meteen aan bij Marja Raijmakers, marjaraijmakers1978@hotmail.com
Doe dit uiterlijk zaterdag 2 april a.s. 

Hieronder staan de routes gepland voor de 3 afstanden. Je mag in je eigen tempo lopen als je er maar voor zorgt dat je om 9:30 uur terug bent voor het ontbijt. De organisatie zal om 7.45 uur aanwezig zijn! 
De routes vindt je bijgaand (om het niet te moeilijk te maken hebben we die van vorig jaar aangehouden, dus Rien nogmaals bedankt!): 
5 km. route: https://afstandmeten.nl/index.php?id=3056223 

10 km. route: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3052424 

15 km. route: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3052418  

Namens het Bestuur,Marja Raijmakers