Beste hardloopfanaten en wandelaars,

In het weekend van 8-9 oktober is het weer zover, Eindhoven veranderd weer in een wandel- en hardloopstad.

De hoogtepunten zijn op zaterdag de wandeltochten en op zondag de diverse hardloop afstanden.

Loopgroep Waalre wenst iedereen veel succes en vooral veel plezier!

Een paar praktische puntjes:

  • Het aantal deelnemers van de loopgroep aan de hele Marathon blijft beperkt tot één dit jaar, maar hoe leuk is het om hem (Lukas Leijten) aan te moedigen. Naar verwachting zal hij tussen 10:55 en 11:30 uur 2 x bij de High Tech Campus te zien zijn en naar verwachting zal hij op het 18 septemberplein langskomen tussen 11:50 en 12:15 uur. Naar verwachting zal hij finishen net voor 14:00 uur. Dus moedig hem aan, temeer daar de weersverwachting mooi loopweer voorspelt.
  • Tassenafgifte en kledingaccomodatie zijn op het TU/E terrein op locatie (MetaForum, 0.090, 5612 AZ Eindhoven). Hier is ook het wedstrijdsecretariaat.
  • We willen weer graag een groepsfoto maken met zoveel mogelijk leden (dus ook wandelaars!). Hiervoor vragen we om op zondag 9 oktober om 13.15 te verzamelen aan het begin van de Kennedylaan bij de grote gele kegels. Dit is dus anders dan andere jaren, maar aangezien het omkleden op het TU/E terrein is, lijkt dit een handigere locatie. Na de foto kunnen de halve marathon lopers hun startvak opzoeken en vanaf 14:00 uur starten.
  • Alle leden van loopgroep Waarle zijn uitgenodigd om op zondag 9 oktober vanaf 16.45 een drankje te komen drinken in Cafe ’t Rozenknopje aan de Hoogstraat 59, te Eindhoven. Alle leden, ook als je dit jaar niet in de gelegenheid was om deel te nemen aan een van de onderdelen van Marathon Eindhoven. We hopen daar gezellig na te kunnen praten over de prestaties en ervaringen van dit sportieve weekend.
  • Ter volledigheid melden we dat de foto’s van de Ronde van Waalre inmiddels on-line staan. Check maar eens https://loopgroepwaalre.nl/fotos/

Nogmaals allemaal veel succes en plezier!

Loopgroep Waalre