LOOPGROEP WAALRE 1996 – 2021 

Beste leden, 

Het is jullie vast niet ontgaan zijn dat Loopgroep Waalre dit jaar 25 jaar bestaat. En dat moet natuurlijk gevierd worden! 
Dus bij deze alvast een “save the date”. Reserveer zaterdag 25 september alvast in je agenda! Hopelijk hebben we tegen die tijd de mogelijkheid om een activiteit te organiseren met een feestje erbij. 
Maar we willen natuurlijk niet wachten tot september, maar nu al een start maken met het feestjaar. Ondanks alle coronabeperkingen hebben we een leuke challenge bedacht, die voor iedereen een uitdaging is. 

De challenge is van maandag 12 april t/m zondag 18 april

Het doel:
Loop of wandel in deze week 25 km. of een veelvoud hiervan. Dus 25 km,  50 km, 75 km. En als je heel veel tijd en energie over hebt mag je natuurlijk ook proberen om de 100 km. aan te tikken. 
En mocht 25 km. te hoog gegrepen zijn, dan mag 12,5 km natuurlijk ook. Het gaat hierbij dus om de optelsom van al je lopen/wandelingen van die week. Graag wel splitsen in hardlopen en wandelen, mocht je beiden doen. 
We zitten natuurlijk nog met de Corona-beperkingen, maar we mogen inmiddels weer met 4 personen samen lopen, dus je hoeft het niet alleen te doen. 
Om elkaar te motiveren is het leuk om de prestaties en eventueel foto’s te delen via de diverse apps die er zijn. Zo kunnen we het toch “samen” doen. Denk hierbij aan de fanatiekelingen-app en de verschillende apps onder de wandelaars. Mailen naar onderstaand mailadres mag ook. 
Zit je nog niet in een appgroep en wil je er wel graag bij, dan graag even aangeven. 
Iedereen die deelneemt, krijgt na afloop een leuke attentie. Daarom ook het verzoek om je aan te melden op onderstaand mailadres, uiterlijk vrijdag 9 april. 
Om te weten wat de resultaten zijn, willen wij jullie vragen om het eindresultaat (je totaal aantal lopen/wandelingen en totaal aantal kilometers) uiterlijk dinsdag 20 april te mailen naar marjaraijmakers1978@hotmail.com

Alvast heel veel succes en wij kijken uit naar alle leuke foto’s, verhalen en resultaten! 

Groeten,  

Het bestuur!