Loopgroep Waalre start dit voorjaar weer met een training van 10 weken voor mensen die willen gaan hardlopen. Deze training is voor iedereen toegankelijk die gezond, fit en blessurevrij is en heeft als doel om minimaal aaneengesloten 7 km te kunnen hardlopen. Om te testen of je voldoende “fit” bent verwachten we dat je bij aanvang al wel 3 tot 5 minuten aaneengesloten moet kunnen “joggen”, heel rustig hardlopen zonder volledig buiten adem te raken.

De trainingen vinden buiten plaats en zijn opgebouwd uit een afwisseling van wandelen en hardlopen met daartussen loopscholing, rek-en strekoefeningen. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond om 19:00 uur en starten vanaf het parkeerterrein van  ’t StationsKoffiehuis aan de Willibrorduslaan 137a in Waalre.

Een training duurt ongeveer vijf kwartier en er is veel ruimte voor individuele aandacht. Het is aan te bevelen tweemaal per week met de groep te trainen, het is echter wel mogelijk minder te trainen en dan op eigen gelegenheid nog een keer te trainen aan de hand van een “huiswerkschema” dat we delen.

De Inschrijfkosten bedragen € 20,-. Dit is voor 20 trainingen en een hardloop-shirt van de loopgroep. (zolang de voorraad strekt). 

Bij voldoende inschrijvingen zal de training starten op dinsdag 23 april 2024.

Belangstelling en/of vragen: Email naar starters@loopgroepwaalre.nl