Beste leden,


Met ingang van 16 januari 22 mogen we weer gezamenlijk sporten. Wel zijn er enkele restricties en die gelden overeenkomstig de richtlijnen van de overheid. Trainen en wandelen in de openlucht is toegestaan, maar houdt wel rekening met het volgende:

Heb je klachten die duiden op corona of ben je daadwerkelijk besmet, laat je testen en kom niet sporten met de groep. Zit je in quarantaine kom je uiteraard ook niet bij de trainingen en houd daarbij de quarantainetermijn aan die geldt.
Kom je trainen houdt dan voldoende afstand van elkaar bij de start en finish en let daarbij op elkaar. Het is niet verkeerd om elkaar aan te spreken mocht je even de afstand en afspraken zijn vergeten. De trainingen starten op zondagen van de hut van Mie Peels aan het einde van de Hutdijk in Aalst en beginnen om 10:00 uur.
Op dinsdag- en donderdagen starten we vanaf sporthal de Hoeveland aan de Meester Slootsweg 3 in Waalre. Hier beginnen de trainingen om 19:00 uur

Potentiële nieuwe leden in de vorm van vrienden of familie mogen worden geïntroduceerd.

Daarnaast is een absolute aandacht voor de trainers noodzakelijk tijdens de warming up en uitleg van de verdere training. 


Blijf gezond en in beweging!
Bestuur en trainers Loopgroep Waalre