Ook nieuwe leden kunnen een halve marathon lopen

Als je dit leest zijn de feestdagen aanstaande of je zit er nog middenin. Er zijn heel veel lekkere dingen te eten en te drinken en je geniet er volop van. En na zo’n jaar heb je dat ook echt verdiend. Misschien ga je in de Kerstvakantie er misschien toch eens over nadenken of je niet eens wat zou moeten gaan doen om je gewicht wat in te perken, om je gezonder te gaan voelen, kortom dus om meer te gaan bewegen.

Loopgroep Waalre biedt hiervoor uitkomst want op dinsdagavond 7 januari start onze altijd enthousiaste trainer Peter van de Wiel weer een “beginnersklas”.
Hij heeft aangegeven nu al weer enthousiast te zijn om te starten met lopers en loopsters die hun voornemen willen gaan waarmaken in 2020.
Normaal gesproken worden de nieuwe mensen in een periode van een kwartaal op een loopniveau gebracht waarop ze kunnen gaan meedraaien met de reguliere trainingen.
Mocht je belangstelling hebben kun je opgeven via starters@loopgroepwaalre.nl.
Mocht je nadere informatie wensen kun je eveneens dit emailadres gebruiken  en kun je je vraag stellen aan deskundige trainers

De trainingen worden gegeven vanaf Sporthal ‘De Hoeveland’ in Waalre en starten op dinsdag- en donderdagavonden om 19:00 uur

Mocht je meer willen weten kijk dan eens verder op deze site of check onze FB pagina.

Loopgroep Waalre