Wandelen bij loopgroep Waalre

Ook wandelen bij loopgroep Waalre doe je nooit alleen

Wandelen bij loopgroep Waalre

Wilt u een keer kennismaken met de wandelingen dan meldt u zich op dinsdag- of donderdagavond om 19:00 uur in de Sporthal Hoeveland aan de Mgr. Slootsweg 3 in Waalre dorp. In de zomer (van april t/m oktober) wordt er gestart vanaf het Stationskoffiehuis aan de Willibroduslaan in Waalre
Het wandelen begint op dezelfde tijden en plaatsen als de hardlooptraining. We lopen in twee tempo’s: zo’n 6 km/u voor de gevorderden en tussen de 4 en 5 km/u voor de minder ervaren wandelaars.

Wandelen en loopgroep Waalre

Diverse wandelaars hebben eerder hardgelopen bij Loopgroep Waalre. Wandelen is een goed alternatief voor wie niet meer hardloopt en toch bij dezelfde club actief wil blijven. Verder kun je als hardloper wandelend herstellen van een blessure of het tussendoor even wat rustiger aan doen.

Wat wandelaars verder doen. Ze nemen individueel of in groepjes deel aan allerlei wandelevenementen, tot zelfs de Handelse processie toe. En ze gaan samen met de hardlopers naar evenementen waar je kunt hardlopen én wandelen, zoals Maastrichts Mooiste.
Dat wandelaars ook volwaardige LGW-leden zijn. Vrijwel al onze activiteiten zijn ook voor wandelaars. Als dat niet zo is (cyclopathon, coopertest, Ronde van Waalre) dan helpen wandelaars mee met de organisatie, bijvoorbeeld als jurylid, parcoursbouwer of parcoursbewaker. 

hardlopen: 040-2217471 

wandelen: 040-2215342